right-arrow

Contact

monique milder

  Klantverhalen

  Kim Vlielander

  Monique maakt naast haar onwijs mooie natuurfoto’s ook ontzettend mooie foto’s van kinderen. Ze heeft mijn twee jongens (3 en 5jr) gefotografeerd en ze zijn prachtig geworden. Daarnaast heeft ze een ontzettende leuke en goede vibe op kinderen, waardoor mijn jongens op hun gemak waren en ze hierdoor zo natuurlijk mogelijk konden worden vastgelegd :) Vooral de keuze om de jongens niet te laten poseren heeft in ieder geval mijn voorkeur. Ze laat kinderen namelijk hun spel /ding doen en schiet dan vervolgens tussendoor de meest prachtige plaatjes van ze!!

  Rob Hilferink (Acanthis)

  Monique heeft voor ons in zeer korte tijd een kort filmpje gemaakt van onze nieuwe oplossing X-Forms. Ze is daarbij zeer kundig en snel te werk gegaan en met een paar keer heen en weer mailen stond het resultaat gereed. We gebruiken dit zowel voor uitingen op social media als op onze website. Klasse Monique en dank je wel! Door de scherpe blik en het gevoel voor taal en spelling zorgde Monique voor een website zonder taalfouten. Ook lopen de zinnen nu veel beter. Ik beveel jullie Monique van harte aan.

  Maxime Thuis

  Leuke ochtend gehad met prachtige foto’s als resultaat. Zelfs de kinderen zelf vonden het leuk. Dat zegt wat over de fotografe!

  Manon Kamperman (Vloer het Zelf)

  Monique heeft leuke filmpjes gemaakt voor onze social media accounts. Ook heeft ze geholpen met het opzetten van ons instagram account. Van zelfgemaakte of aangeleverde foto's maakt ze altijd iets leuks: ofwel een filmpje of een door haar bewerkte foto gaat vergezeld van tekst op social media. Ze heeft altijd leuke ideeën en komt met goede tips. Ze heeft gevoel voor taal en ze heeft ervoor gezorgd dat onze website makkelijker leesbaar en zonder taalfouten is. Het is prettig werken met Monique, niks is haar te veel! Zeker een aanrader om je te laten helpen door Monique.

  Stapel op Napels

  ´Hier kun je lekker vis eten en daar uitstekende pizza´, vertelt Vanna, eigenaresse van B&B Tecla in Napels ons, terwijl ze kruisjes op de plattegrond zet. ´Hier zit je tussen Napolitanen, toeristen komen er niet of nauwelijks´.

  Lees reisverhaal

  Gastblog: Ticino, het zonnige zuiden van Zwitserland

  Even de Gotthard tunnel doortuffen en je bent in Ticino, het zonnige zuiden van Zwitserland (door Kiki)

  Lees reisverhaal

  Vijf ruige rondwandelingen (Portugal)

  Noord-Portugal leent zich uitstekend voor hikes in de woeste natuur. Er zijn verschillende natuurparken met ieder hun eigen habitat.

  Lees reisverhaal

  Puur Portugal

  ‘Helaas is mijn hele druivenoogst dit jaar mislukt: er heerst een nare ziekte’, vertelt de eigenaar van Quinta do Azenha in de Douro vallei ons bij vertrek. We nippen aan zijn port, ’s ochtends na het ontbijt.

  Lees reisverhaal

  Rondfladderen in Valle d’Aosta

  ‘Deze wandeling? Die duurt een paar uur’, vertelt Marco van het Centro visitatori Parco Nazionale Gran Paradiso in Cogne

  Lees reisverhaal

  Kriebelbeestjes

  Het kriebelt weer. Niet alleen in de bermen langs de weg of in de tuinen, nee, ook in de buik. Daarom in de derde lockdownblog veel kriebelbeestjes...

  Lees reisverhaal