right-arrow

Contact

monique milder

  Klantverhalen

  Kim Vlielander

  Monique maakt naast haar onwijs mooie natuurfoto’s ook ontzettend mooie foto’s van kinderen. Ze heeft mijn twee jongens (3 en 5jr) gefotografeerd en ze zijn prachtig geworden. Daarnaast heeft ze een ontzettende leuke en goede vibe op kinderen, waardoor mijn jongens op hun gemak waren en ze hierdoor zo natuurlijk mogelijk konden worden vastgelegd :) Vooral de keuze om de jongens niet te laten poseren heeft in ieder geval mijn voorkeur. Ze laat kinderen namelijk hun spel /ding doen en schiet dan vervolgens tussendoor de meest prachtige plaatjes van ze!!

  Rob Hilferink (Acanthis)

  Monique heeft voor ons in zeer korte tijd een kort filmpje gemaakt van onze nieuwe oplossing X-Forms. Ze is daarbij zeer kundig en snel te werk gegaan en met een paar keer heen en weer mailen stond het resultaat gereed. We gebruiken dit zowel voor uitingen op social media als op onze website. Klasse Monique en dank je wel! Door de scherpe blik en het gevoel voor taal en spelling zorgde Monique voor een website zonder taalfouten. Ook lopen de zinnen nu veel beter. Ik beveel jullie Monique van harte aan.

  Maxime Thuis

  Leuke ochtend gehad met prachtige foto’s als resultaat. Zelfs de kinderen zelf vonden het leuk. Dat zegt wat over de fotografe!

  Manon Kamperman (Vloer het Zelf)

  Monique heeft leuke filmpjes gemaakt voor onze social media accounts. Ook heeft ze geholpen met het opzetten van ons instagram account. Ze maakt ze altijd iets leuks: ofwel een filmpje of een door haar gemaakte of bewerkte foto gaat vergezeld van tekst op social media. Ze heeft altijd leuke ideeën en komt met goede tips. Ze heeft gevoel voor taal en ze heeft ervoor gezorgd dat onze website makkelijker leesbaar en zonder taalfouten is. Ook is hierdoor het aantal volgers op facebook aanzienlijk toegenomen en de interactie met de klanten. Het is prettig werken met Monique, niks is haar te veel! Zeker een aanrader om je te laten helpen door Monique.

  Manon van Dreuten

  Monique is een super lieve rustige vrouw die de tijd ervoor neemt om mooie en leuke foto's te maken.

  Camini in plaats van Camino?

  De Camino de Santiago lopen is al jarenlang een droom van mij. Tot nu toe kwam het er nog niet van. Maar tot mijn verbazing stuitte ik bij het zoeken naar wandelroutes dichtbij Maastricht (waar ik mijn dochter moest ophalen) op de zogenaamde Camini’s

  Lees reisverhaal

  Tussen Londen en Calais: Canterbury en Capel-le-Ferne

  De Britse premier Boris Johnson zei gisteren dat er waarschijnlijk strengere lockdown-beperkingen op komst zijn want het aantal COVID-19-gevallen blijft behoorlijk toenemen. En dan speelt nog de Brexit, die per 1 januari na bijna vijf jaar onderhandelen met de EU eindelijk doorgang heeft gevonden.

  Lees reisverhaal

  Bevrijdingsdag op Black Friday

  Wat doe je in deze tijd als je in het weekend van Black Friday liever alle winkels mijdt? Dan ga je op zoek naar wat nog wel open is en wat niet te ver uit de buurt ligt. Daar is het waarschijnlijk lekker rustig. En dat klopte.

  Lees reisverhaal

  Stapel op Napels

  ´Hier kun je lekker vis eten en daar uitstekende pizza´, vertelt Vanna, eigenaresse van B&B Tecla in Napels ons, terwijl ze kruisjes op de plattegrond zet. ´Hier zit je tussen Napolitanen, toeristen komen er niet of nauwelijks´.

  Lees reisverhaal

  Gastblog: Ticino, het zonnige zuiden van Zwitserland

  Even de Gotthard tunnel doortuffen en je bent in Ticino, het zonnige zuiden van Zwitserland (door Kiki)

  Lees reisverhaal

  Vijf ruige rondwandelingen (Portugal)

  Noord-Portugal leent zich uitstekend voor hikes in de woeste natuur. Er zijn verschillende natuurparken met ieder hun eigen habitat.

  Lees reisverhaal