right-arrow

Contact

monique milder

Klantverhalen

Kim Vlielander

Monique maakt naast haar onwijs mooie natuurfoto’s ook ontzettend mooie foto’s van kinderen. Ze heeft mijn twee jongens (3 en 5jr) gefotografeerd en ze zijn prachtig geworden. Daarnaast heeft ze een ontzettende leuke en goede vibe op kinderen, waardoor mijn jongens op hun gemak waren en ze hierdoor zo natuurlijk mogelijk konden worden vastgelegd :) Vooral de keuze om de jongens niet te laten poseren heeft in ieder geval mijn voorkeur. Ze laat kinderen namelijk hun spel /ding doen en schiet dan vervolgens tussendoor de meest prachtige plaatjes van ze!!

Rob Hilferink (Acanthis)

Monique heeft voor ons in zeer korte tijd een kort filmpje gemaakt van onze nieuwe oplossing X-Forms. Ze is daarbij zeer kundig en snel te werk gegaan en met een paar keer heen en weer mailen stond het resultaat gereed. We gebruiken dit zowel voor uitingen op social media als op onze website. Klasse Monique en dank je wel! Door de scherpe blik en het gevoel voor taal en spelling zorgde Monique voor een website zonder taalfouten. Ook lopen de zinnen nu veel beter. Ik beveel jullie Monique van harte aan.

Maxime Thuis

Leuke ochtend gehad met prachtige foto’s als resultaat. Zelfs de kinderen zelf vonden het leuk. Dat zegt wat over de fotografe!

Manon Kamperman (Vloer het Zelf)

Monique heeft leuke filmpjes gemaakt voor onze social media accounts. Ook heeft ze geholpen met het opzetten van ons instagram account. Van zelfgemaakte of aangeleverde foto's maakt ze altijd iets leuks: ofwel een filmpje of een door haar bewerkte foto gaat vergezeld van tekst op social media. Ze heeft altijd leuke ideeën en komt met goede tips. Ze heeft gevoel voor taal en ze heeft ervoor gezorgd dat onze website makkelijker leesbaar en zonder taalfouten is. Het is prettig werken met Monique, niks is haar te veel! Zeker een aanrader om je te laten helpen door Monique.

Rondfladderen in Valle d’Aosta

‘Deze wandeling? Die duurt een paar uur’, vertelt Marco van het Centro visitatori Parco Nazionale Gran Paradiso in Cogne

Lees reisverhaal

Kriebelbeestjes

Het kriebelt weer. Niet alleen in de bermen langs de weg of in de tuinen, nee, ook in de buik. Daarom in de derde lockdownblog veel kriebelbeestjes...

Lees reisverhaal

De moed erin houden tijdens Lockdown

We stevenen af op twee maanden Lockdown. En houden de moed erin. Positieve verhalen zijn welkom op dit moment.

Lees reisverhaal

Eén maand intelligente lockdown

Coronacrisis en reisblog zijn geen goede combinatie. Afgelopen paasweekend was de lockdown precies een maand van kracht. Gelukkig is er dichtbij huis ook veel moois te zien. Daarom dit (foto)blog.

Lees reisverhaal

Winterzomer in Palma de Mallorca

‘Waarom ik Argentinië met vrouw, dochter en hond drie maanden geleden verlaten heb?’ Martín, ober bij tapas restaurant Tast vult meteen aan: ‘denk vooral niet dat het om een economische crisis gaat, het is bovenal een sociale crisis.’

Lees reisverhaal

Wandeling door ‘t Haagse slavernijverleden

Deborah Cameron haar overgrootvader heeft nog op de plantages gewerkt als slaaf. Zij vertelde op Den Haag FM dat er meer aandacht mag komen voor ons eigen slavernijverleden. Zeker in deze internationale stad van vrede en recht.

Lees reisverhaal