right-arrow

Contact

monique milder

  Klantverhalen

  Christa Los (Contactclown Okéetje)

  Vandaag is mijn website afgerond en ik ben er erg blij mee. Monique heeft er een mooie site van gemaakt. Het was heel fijn om met je samen te werken. Je hebt goede ideeën, werkt snel en fijne communicatie. Met een mooi resultaat. Bedankt! Helemaal top!

  Kim Vlielander

  Monique maakt naast haar onwijs mooie natuurfoto’s ook ontzettend mooie foto’s van kinderen. Ze heeft mijn twee jongens (3 en 5jr) gefotografeerd en ze zijn prachtig geworden. Daarnaast heeft ze een ontzettende leuke en goede vibe op kinderen, waardoor mijn jongens op hun gemak waren en ze hierdoor zo natuurlijk mogelijk konden worden vastgelegd :) Vooral de keuze om de jongens niet te laten poseren heeft in ieder geval mijn voorkeur. Ze laat kinderen namelijk hun spel /ding doen en schiet dan vervolgens tussendoor de meest prachtige plaatjes van ze!!

  Rob Hilferink (Acanthis)

  Monique heeft voor ons in zeer korte tijd een kort filmpje gemaakt van onze nieuwe oplossing X-Forms. Ze is daarbij zeer kundig en snel te werk gegaan en met een paar keer heen en weer mailen stond het resultaat gereed. We gebruiken dit zowel voor uitingen op social media als op onze website. Klasse Monique en dank je wel! Door de scherpe blik en het gevoel voor taal en spelling zorgde Monique voor een website zonder taalfouten. Ook lopen de zinnen nu veel beter. Ik beveel jullie Monique van harte aan.

  Maxime Thuis

  Leuke ochtend gehad met prachtige foto’s als resultaat. Zelfs de kinderen zelf vonden het leuk. Dat zegt wat over de fotografe!

  Manon Kamperman (Vloer het Zelf)

  Monique heeft leuke filmpjes gemaakt voor onze social media accounts. Ook heeft ze geholpen met het opzetten van ons instagram account. Ze maakt ze altijd iets leuks: ofwel een filmpje of een door haar gemaakte of bewerkte foto gaat vergezeld van tekst op social media. Ze heeft altijd leuke ideeën en komt met goede tips. Ze heeft gevoel voor taal en ze heeft ervoor gezorgd dat onze website makkelijker leesbaar en zonder taalfouten is. Ook is hierdoor het aantal volgers op facebook aanzienlijk toegenomen en de interactie met de klanten. Het is prettig werken met Monique, niks is haar te veel! Zeker een aanrader om je te laten helpen door Monique.

  Manon van Dreuten

  Monique is een super lieve rustige vrouw die de tijd ervoor neemt om mooie en leuke foto's te maken.

  Kustwandelen aan de Côte d’Azur

  Voor wie naast – of in plaats van - flaneren houdt van een sportieve wandeling biedt de Franse Rivièra gouden kansen. De Zuid-Franse kust rondom Nice herbergt een aantal pareltjes waarvoor je niet echt getraind hoeft te zijn.

  Lees reisverhaal

  Kerst sprookje Bremen

  Ben je dol op sprookjes èn op kerst laat je dan betoveren tijdens een bezoek aan deze stad, niet ver van huis. Van 22 november t/m 22 december vind je hier maar liefst twee sfeervolle kerstmarkten ...

  Lees reisverhaal

  Hiken in heuvels dichtbij huis

  Op iets meer dan een uur rijden vanaf Arnhem/Nijmegen kun je hiken in de heuvels rondom de Baldeneysee (Baldeneymeer). Dit is het grootste van de zes stuwmeren in de rivier de Ruhr ...

  Lees reisverhaal

  Kuieren bij Kessel (Duitsland, Nordrhein-Westfalen)

  Ook vlak over de grens is het fijn wandelen. Hierbij een mooie afwisselende route door de natuur en een Kaffee mit Kuchen in een heus klooster. Op slechts een half uurtje van Nijmegen.

  Lees reisverhaal

  Tien toffe wandelingen in Noord Spanje

  Noord Spanje is bij uitstek geschikt om een mooie en afwisselende wandeling te maken: hikes te over. Bovendien is het hier 's zomers vaak niet zo heet als in de rest van het land. Hierbij tien toffe wandelingen

  Lees reisverhaal

  Alleen maar hoogtepunten in Noord Spanje

  Wacht, ik schrijf mijn email wel in je telefoon, zegt ze, tussendoor likkend aan haar ijsje. Dat smelt, want het is nog heet zo vroeg op de avond. Ze zit op de rand van een kloof in de Sierra de Urbasa ...

  Lees reisverhaal