right-arrow

Niks grijs in Parijs: 8 tips voor een kleurrijk weekend

Voor wie al eens vaker in Parijs is geweest en de meest toeristische hotspots al een keer heeft gezien: hierbij acht veelkleurige tips voor je komende weekendje Parijs.

Lees reisverhaal

Kerst sfeer opsnuiven in Leuven en Mechelen

Voorkomend Vlaanderen. Dat komt in me op als ik denk aan hoe warm we hier onthaald worden. Hier begint het goede leven al. En dat op slechts iets meer dan twee uur rijden ..

Lees reisverhaal

Istanbul beleef je het best per boot

Wat is er nu leuker dan bij aankomst ’s avonds in donker over de Bosporus te varen met al die lichtjes om je heen? En ergens aan te meren bij een restaurant met gekleurde lampjes in de bomen?

Lees reisverhaal

Kroonjuweel Yellowstone

Yellowstone National Park in Amerika verleent onderdak aan mogelijk één van de gevaarlijkste natuurrampen voor de wereldbevolking: een supervulkaan. Dit park is bijna 9.000 vierkante kilometer groot

Lees reisverhaal

Drie weken op vier wielen in the USA

Benieuwd hoe het is om drie weken rond te tuffen met een campertje in de weelderige natuur van Noord-Amerika? Wij weten het nu en delen het hier graag met je.

Lees reisverhaal

Kustwandelen aan de Côte d’Azur

Voor wie naast – of in plaats van - flaneren houdt van een sportieve wandeling biedt de Franse Rivièra gouden kansen. De Zuid-Franse kust rondom Nice herbergt een aantal pareltjes waarvoor je niet echt getraind hoeft te zijn.

Lees reisverhaal