right-arrow
monique milder

Over Monique

Hoi! Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Op deze website combineer ik mijn passies voor schrijven, reizen en fotograferen. Hij staat vol met reisverhalen, thrillers en columns, struin dus lekker rond. Heb je een vraag of opmerking over een bepaalde bestemming of heb je een leuke tip voor mij, laat dan alsjeblieft een reactie achter onderaan het betreffende reisverhaal.

Ik schrijf, redigeer en corrigeer ook teksten. Als je hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Voor meer (reis)verhalen kun je me volgen op Facebook of Instagram.

Hartelijke groet,
Monique

Londense Kerst buiten gebaande paden

Grazie e arrividerci! zegt Maurizio als we bij zijn kraam weglopen met onze mulled wine, de engelse variant van glühwein. Maurizio woont al 30 jaar in Londen ...

Lees reisverhaal

Oranje najaar in de Elzas

Rijdend door de Elzas waan je je in een snoepkraam met die vakwerkhuisjes in allerhande zuurstokkleuren. Je kunt er heerlijke herfstwandelingen maken in de zon tussen wijnranken en langs kastelen.

Lees reisverhaal

Mmmm….. Monopoli (en andere puike tips voor Puglia)

Grillige rotspartijen, een extreem heldere turquoiseblauwe zee, zilte zandstrandjes en innemende witgekalkte dorpjes karakteriseren de regio Apulië (Puglia) in Zuid-Italië.

Lees reisverhaal

Berlijn bruist

Berlijn is jong en hip en volop in ontwikkeling. Voor wie de stad een paar dagen bezoekt zullen de grote trekpleisters in Berlin Mitte de dagen snel vullen. Maar er valt nog veel meer in deze stad te ontdekken.

Lees reisverhaal

Romantiek langs de rivier

Op de fiets toeren langs de grens tussen de deelstaten Hessen en Nedersaksen in Duitsland is een sprookje. Ik kan het iedereen aanraden.

Lees reisverhaal

Vier heerlijke hikes in ander Andalusië

Andalusië in Zuid-Spanje heeft prachtige steden en fijne stranden. Maar links en rechts van het beroemde Ronda liggen ook drie natuurparken met spectaculaire landschappen waar je bijna het hele jaar door heerlijk kunt wandelen.

Lees reisverhaal