right-arrow
monique milder

Over Monique

Hoi! Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Op deze website combineer ik mijn passies voor schrijven, reizen en fotograferen. Hij staat vol met reisverhalen, thrillers en columns, struin dus lekker rond. Heb je een vraag of opmerking over bijvoorbeeld een bepaalde bestemming of heb je een leuke tip voor mij, laat dan alsjeblieft een reactie achter onderaan het betreffende reisverhaal. Voor meer (reis)verhalen en foto’s kun je me volgen op Facebook of Instagram.

Ik schrijf, redigeer en corrigeer allerlei soorten (web)teksten en verzorg promotiefilms en fotografie (ook voor jouw social media). Als je hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Daar vind je ook reviews van andere klanten. Onder ‘Fotografie’ en ‘Video’ vind je wat voorbeelden uit mijn beeld portfolio.

Ik hoop van je te horen,

Hartelijke groet,
Monique

Stapel op Napels

´Hier kun je lekker vis eten en daar uitstekende pizza´, vertelt Vanna, eigenaresse van B&B Tecla in Napels ons, terwijl ze kruisjes op de plattegrond zet. ´Hier zit je tussen Napolitanen, toeristen komen er niet of nauwelijks´.

Lees reisverhaal

Gastblog: Ticino, het zonnige zuiden van Zwitserland

Even de Gotthard tunnel doortuffen en je bent in Ticino, het zonnige zuiden van Zwitserland (door Kiki)

Lees reisverhaal

Vijf ruige rondwandelingen (Portugal)

Noord-Portugal leent zich uitstekend voor hikes in de woeste natuur. Er zijn verschillende natuurparken met ieder hun eigen habitat.

Lees reisverhaal

Puur Portugal

‘Helaas is mijn hele druivenoogst dit jaar mislukt: er heerst een nare ziekte’, vertelt de eigenaar van Quinta do Azenha in de Douro vallei ons bij vertrek. We nippen aan zijn port, ’s ochtends na het ontbijt.

Lees reisverhaal

Rondfladderen in Valle d’Aosta

‘Deze wandeling? Die duurt een paar uur’, vertelt Marco van het Centro visitatori Parco Nazionale Gran Paradiso in Cogne

Lees reisverhaal

Kriebelbeestjes

Het kriebelt weer. Niet alleen in de bermen langs de weg of in de tuinen, nee, ook in de buik. Daarom in de derde lockdownblog veel kriebelbeestjes...

Lees reisverhaal