right-arrow
monique milder

Over Monique

Hoi! Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Op deze website combineer ik mijn passies voor schrijven, reizen en fotograferen. Hij staat vol met reisverhalen, thrillers en columns, struin dus lekker rond. Heb je een vraag of opmerking over bijvoorbeeld een bepaalde bestemming of heb je een leuke tip voor mij, laat dan alsjeblieft een reactie achter onderaan het betreffende reisverhaal. Voor meer (reis)verhalen en foto’s kun je me volgen op Facebook of Instagram.

Ik schrijf, redigeer en corrigeer allerlei soorten (web)teksten en verzorg promotiefilms en fotografie (ook voor jouw social media). Als je hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Daar vind je ook reviews van andere klanten. Onder ‘Fotografie’ en ‘Video’ vind je wat voorbeelden uit mijn beeld portfolio.

Ik hoop van je te horen,

Hartelijke groet,
Monique

Camini in plaats van Camino?

De Camino de Santiago lopen is al jarenlang een droom van mij. Tot nu toe kwam het er nog niet van. Maar tot mijn verbazing stuitte ik bij het zoeken naar wandelroutes dichtbij Maastricht (waar ik mijn dochter moest ophalen) op de zogenaamde Camini’s

Lees reisverhaal

Tussen Londen en Calais: Canterbury en Capel-le-Ferne

De Britse premier Boris Johnson zei gisteren dat er waarschijnlijk strengere lockdown-beperkingen op komst zijn want het aantal COVID-19-gevallen blijft behoorlijk toenemen. En dan speelt nog de Brexit, die per 1 januari na bijna vijf jaar onderhandelen met de EU eindelijk doorgang heeft gevonden.

Lees reisverhaal

Bevrijdingsdag op Black Friday

Wat doe je in deze tijd als je in het weekend van Black Friday liever alle winkels mijdt? Dan ga je op zoek naar wat nog wel open is en wat niet te ver uit de buurt ligt. Daar is het waarschijnlijk lekker rustig. En dat klopte.

Lees reisverhaal

Stapel op Napels

´Hier kun je lekker vis eten en daar uitstekende pizza´, vertelt Vanna, eigenaresse van B&B Tecla in Napels ons, terwijl ze kruisjes op de plattegrond zet. ´Hier zit je tussen Napolitanen, toeristen komen er niet of nauwelijks´.

Lees reisverhaal

Gastblog: Ticino, het zonnige zuiden van Zwitserland

Even de Gotthard tunnel doortuffen en je bent in Ticino, het zonnige zuiden van Zwitserland (door Kiki)

Lees reisverhaal

Vijf ruige rondwandelingen (Portugal)

Noord-Portugal leent zich uitstekend voor hikes in de woeste natuur. Er zijn verschillende natuurparken met ieder hun eigen habitat.

Lees reisverhaal