right-arrow

I just love London. Ik kan er niks aan doen. Londen verveelt me echt nooit. Elk jaar kan ik er wel een keer heen. Nu helemaal, want THRILLER Live draait in het Lyric Theatre op West End. Een musical in Londen is altijd feest!

Michael Jackson

Ik had niet bedacht ooit nog eens een dochter te krijgen, die zo’n grote fan van Michael Jackson zou worden. Zelf ben ik destijds na Thriller afgehaakt. Intussen ken ik meer van zijn muziek uit mijn tijd dan ik toen ooit heb meegekregen. Dochterlief wil dus graag naar Londen.

Heerlijk om samen richting Londen te gaan en alle toeristische dingen nog eens dunnetjes met haar over te doen. En dat dan ook nog in de zomervakantie, anders moet ze immers naar school. Ik zie Londen eigenlijk nu pas voor het eerst iedere dag in de zon (en ik kom er al meer dan 25 jaar) en ik vind het geweldig!

Camden Lock

Big Ben, Tower Bridge en Camden

The Big Ben, Tower Bridge, the South Bank, die met dit weer wel erg gezellig is met al haar straatartiesten, en vooral ook weer Camden Market. Na de brand hier blijkt alles behoorlijk te zijn uitgebreid en opgepimpt.

Als slagroom op het toetje ’s avonds de show. Ook ik geniet met volle teugen. Je kunt bijna niet op je stoel blijven zitten. Londenaren ┬┤just love the theatre┬┤ en laten dat ook graag merken. Een stel meiden zingt luidkeels alles mee. Als het kleine jongetje uitgezongen is en de zaal nog muisstil is, roept een meisje: ‘We love you!’ Aandoenlijk. Hartverwarmend.

In december terug

In december zijn we nog een keer gegaan. Ditmaal met het hele gezin naar de musical in Londen. Dit wilden we de andere helft van het gezin namelijk niet onthouden.

U kunt nog tot 9 mei 2010 naar deze show op West End.

Volkskrantreizen.nl, maart 2010

NB: Ik zag dat hij nu tot 12 september 2010 zal draaien (wellicht dankzij de immense populariteit van Michael na zijn dood)

Vorig verhaal
«
Volgend verhaal
»

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *